Petak , 18 Travanj 2014
Izdvojeno
Naslovna > Igre > Angry Birds Star Wars

Angry Birds Star Wars

Angry Birds franšiza se nastavlja. Najnovija igra Angry Birds Star Wars je smještena su svijet Ratova zvijezda koristeći ikonografiju i likove iz istoimenog popularnog filma.

Tu su i omiljeni likovi iz serijala Star Wars , Luke s svjetlosnom sabljom, Obi Wan Kenobi  koji koristi silu za guranje objekata, Han Solo svojom laserskom puškom, pilot X-Wing letjelice koja se razdvoji na tri dijela i tako uništava neprijatelje. Igrači kao dodatno rješenje imaju i Millennium Falcon letjelicu  koja može se povremeno koristi za uništavanje neprijatelja ukoliko skupite dovoljno bonus bodova.
Naravno, u igri su i C3PO i R2D2 roboti koji se koriste na bonus nivoima.

Svi fanovi Angry Birds serijala  će doći na svoje, jer ova igra kombinira originalni način igre,  ispucavanjem ptica iz praćke,  kao i elemente igre  Angry Birds Space gdje igrač mora koristiti gravitacijska polja kako bi riješio zadatak.

Igra je dostupna na AppStore-u (iPhone i Pad verzija), Google Play trgovini (Android verzija), kao i za PC i MAC računala.

Komentiraj:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>