Subota , 19 Travanj 2014
Izdvojeno

CoPilot Live

CoPilot Live  je jedna od najpopularnijih GPS navigacija za mobilne uređaje.  Aplikacija je dostupna za iPhone, iPad, Android i Windows mobile uređaje.

Što se tiče pouzdanosti, CoPilot Live ne zaostaje mnogo za standalone GPS navigacijskim sustavima tipa Garmin i sl. Aplikacija nakon instalacije nudi opciju preuzimanja mapa za određeno područje, a prilikom testiranja mapa Hrvatske je preuzeta s servera za manje od 2 minute a iznosi 30 mb. Za svaku pohvalu je sučelje koje je prevedeno na brojne jezike, među kojima je i hrvatski. Turn by turn navigacija radi odlično i pravovremeno vas obavještava kada i gdje skrenuti ili kolika je udaljenost do željene destinacije putem glasovnih obavijesti. Naravno i za te obavijesti je moguće preuzeti jezik koji želite koristiti.
CoPilot Live nudi više načina pregleda mape – 2D, 3D mape, zatim noćni i dnevni način rada, a za destinaciju moguće je odabrati ili točnu adresu ili neku točku interesa, tipa caffe bara, bezinske crpke ili sl. Moguće je unijeti i više odredišta, a potom aplikacija sama odabire najbolju rutu. Kada je ruta definirana moguće ju je izmijeniti jednostavnim povlačenjem prstom preko zaslona ili postavljanjem nekog drugog kriterija u odabiru rute.
U aplikaciji je moguće i uključiti obavijesti za ograničenje brzine, koje onda aktivira zvučno upozorenje, ukoliko prekoračite zadanu brzinu kretanja. Kao i kod svih boljih GPS navigacija moguće je odabrati način putovanja tj. odabrati da li je želite koristiti za automobil, motor, bicikl ili kao pješak a zavisno o odabiru CoPilot vam nudi najbržu rutu do željenog odredišta.
CoPilot Live nudi mnogo opcija od kojih neke zahtijevaju vezu s Internetom, no aplikacija je prvenstveno zamišljena kao offline navigacija i kao takva predstavlja najbolju GPS Navigaciju za mobilne uređaje uz IGO.

 

CoPilot Live  je jedna od najpopularnijih GPS navigacija za mobilne uređaje.  Aplikacija je dostupna za iPhone, iPad, Android i Windows mobile uređaje. Što se tiče pouzdanosti, CoPilot Live ne zaostaje mnogo za standalone GPS navigacijskim sustavima tipa Garmin i sl. Aplikacija nakon instalacije nudi opciju preuzimanja mapa za određeno područje, a prilikom testiranja mapa Hrvatske je preuzeta ...

Ocjene

Sučelje
Upotrebljivost
Performanse

Ukupna ocjena

Ocjena čitatelja: 3.79 ( 3 glasova)
80

2 komentara

  1. pozz,hteo bih da pitam jel mi mizes pomci oko copilota za android,sve radi sami mi nema one glasovne poruke za sketanje i tako dalje.unapred hvala

    • U verziji 8, ta glasovna upozorenja se nalaze u izborniku pod opcijom postavke -> upozorenje za skretanje. Tu se može podesiti udaljenost za glasovna upozorenja (2 km, 1 km, 500 m i na skretanju).

Komentiraj:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>